OVER UNITY

Projectleiders

Over Unity Event Crew

Niks behoeft een betere en strakkere planning dan de opbouw van een evenement. Goed en ervaren personeel is hierbij essentieel. De productie verloopt alleen soepel wanneer u, als organisatie, over de juiste crew beschikt. Unity Event Crew levert het gewenste personeel voor de opbouw van elk soort evenement.

Onze crew bestaat o.a. uit dertien gemotiveerde en gecertificeerde vaste medewerkers met flink wat ervaring op zak. Hiermee weten wij als geen ander hoe divers een productie kan zijn en dat er met momenten een tandje bij gezet moet worden. Ieder evenement staat op zich en vraagt soms op onverwachte momenten voor de juiste oplossing. Wij willen uw bezoekers een topdag laten beleven op uw evenement. Dat wil u toch ook?!

Samen met onze teamcaptain maakt u een strakke planning voor de opbouw van uw evenement. Voor elk onderdeel zetten wij een teamcaptain in met de daarvoor gewenste kwaliteiten. Hierdoor heeft ieder team een duidelijk aanspreekpunt bij de door hen uit te voeren taken. U communiceert gedurende de productie alleen met de teamcaptains zodat ook u het overzicht kunt behouden.

Tevens is het ook mogelijk om de volledige siteproductie uit handen te geven want onze crew is in staat om vanaf de tekening u evenement op te pakken en u hierin volledig te ontzorgen. Kortom, we klaren die klus zo efficiƫnt mogelijk.

Bent u nog niet overtuigd van ons kunnen? Wij dagen u graag uit zodat wij ons aan u kunnen bewijzen. Tenslotte is het resultaat van uw evenement ook ons gezicht naar buiten.

Neem contact op

24/7
Unity Event Crew is 24 uur per dag 7 dagen in de week inzetbaar.
Uiteraard zijn wij dus ook 24/7 bereikbaar!

Urenregistratie

Unity Event Crew heeft een eigen urenregistratiesysteem waar al onze werknemers hun uren inboeken en waar u als opdrachtgever ook toegang tot krijgt. U heeft dus meteen inzichtelijk hoeveel uur er wordt gemaakt op uw evenement en u komt dus niet voor verrassingen te staan achteraf.

Vaste medewerkers

Unity Event Crew heeft dertien werknemers in vaste dienst.
Hierdoor zijn onze werknemers erg op elkaar ingespeeld en wordt iedereen optimaal benut op hun kwaliteiten. Ideaal voor u als opdrachtgever!

eigen Gereedschap

Unity Event Crew heeft zelf de nodige powertools, schroefmachines en handgereedschap in huis waardoor u als opdrachtgever hier geen omkijken naar heeft.

veiligheid

Unity Event Crew heeft alles qua veiligheid zelf in huis zoals helmen, klimvesten, oorbescherming en veiligheidsschoenen. Verder hebben alle vaste medewerkers de benodigde certificaten waardoor er altijd veilig gewerkt wordt.

Unity Event Crew
Dragonder 49i
5555 XZ Valkenswaard

Kantoor: 040-7600094
Mobiel: 06-83989701 (24/7 bereikbaar)
E-mail: info@unityeventcrew.nl

06-83989701