WELKE DIENSTEN

Onze vaste crew hebben allemaal de benodigde certificaten zoals een heftruckcertificaat, hoogwerkercertificaat en hun VCA diploma. Hieronder ziet u een duidelijk overzicht van alle diensten die wij leveren.

Sitecrew

Hekken zetten, vloeren leggen, tenten opbouwen,
foldtabels zetten, barriers zetten , banners ophangen etc onze crew is van alle markten thuis in alle site werkzaamheden en kan dit geheel zelfstandig.

Projectleiders

Projectleiders

Onze projectleiders begeleiden uw evenement van begin tot eind. Ze zullen samen met u naar het draaiboek kijken en vanaf daar de gehele siteproductie oppakken. Doordat onze projectleiders zelf al een geruime tijd in de evenementen werken kennen ze de klappen van de zweep en weten dan ook als geen ander hoe een evenement in elkaar steekt en waar ze op moeten letten. Hierdoor ontzorgen ze u volledig en kan u zich richten op uw evenement!

Heftruckchauffeurs

Heftruckchauffeurs

Heeft u een heftruckchauffeur nodig dan bent u bij Unity aan het juiste adres. Van festivalterrein tot bestaande locaties onze gecertificeerde chauffeurs kennen de risico’s van elk terrein en weten hier veilig mee om te gaan.

Steigerbouwers

Steigerbouw

Onze steigerbouwers hebben hun ervaring allemaal opgedaan in de steigers en weten dus als geen ander wat er allemaal bij komt kijken om een steiger veilig op te bouwen. Bovendien hebben al onze steigerbouwers hun eigen kit met o.a. een klimvest, hamer, helm, handschoenen en werkschoenen waardoor u als opdrachtgever hier geen omkijken meer naar heeft.

Decorbouw

Van banners tot aan het schroefwerk, onze decorbouwers weten van elk materiaal iets moois te maken. Elke team van decorbouwers heeft hun eigen gereedschap bij waaronder een schroefmachine en het belangrijkste handgereedschap, ideaal dus voor u als opdrachtgever.

Standbouw

Heeft u een stand die moet worden op of afgebouwd moet worden? Onze standbouwers kunnen met de tekening zelfstandig een stand op en/of afbouwen en hebben de know how voor elk type stand. Hierdoor wordt u als opdrachtgever volledig ontzorgt!

Stagehands

Stagehand

Heeft u op een evenement ondersteuning nodig en mist u de handjes hiervoor. Onze stagehands hebben de kennis om elk soort evenement te ondersteunen met bijna alle werkzaamheden. Onmisbaar dus voor uw evenement!

Poortwachter

Heeft u iemand nodig die alles en iedereen registreert bij uw evenement en alles netjes bijhoudt en registreert? Wij leveren al jaren aan grote evenementen de poortwachter en weten hierdoor als geen anders wat u belangrijk vindt hierbij.

Daag ons uit!

Bent u nog niet overtuigd van ons kunnen?

Daag ons uit!

Unity Event Crew
Dragonder 49i
5555 XZ Valkenswaard

Kantoor: 040-7600094
Mobiel: 06-83989701 (24/7 bereikbaar)
E-mail: info@unityeventcrew.nl

06-83989701